Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Decoratiuni din mirodenii naturale
Brand
DIVERSE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Departamentul de Ornamente si Decoratiuni are deosebita placere de a va prezenta oferta de decoratiuni pe care firma Technotest Consulting vi le poate pune la dispozitie.

Este vorba de obiecte decorative de o inalta tinuta si calitate, care pastreaza si continua traditia decoratiunilor specifice din zona Bavariei: coronite pentru lumanari, buchete, braduti si crengute, coroane si cunune, globuri, etc. Toate sunt realizate manual, din mirodenii naturale din orientul indepartat - cuisoare, scortisoara, smirna, anason, chimen, susan, coriandru, staranis, piper negru,
balsam de Tolu -, precum si din fructe de padure - merisoare, fragi, coacaze rosii si negre, etc.

Fiecare decoratiune se realizeaza intr-o gama cromatica extrem de variata: culori tari si vii (rosu, galben, portocaliu, albastru), dar si culori elegante, sobre (grena, verde, mov, bleumarin), precum si culori pastelate (lila, bleu, roz, culoarea untului, roz vechi). La acestea se adauga auriul si argintiul.

Prin eleganta si rafinamentul lor, aceste obiecte decorative vin sa innobileze ambientul de lucru. De aceea consideram ca acestea ar putea fi oferite partenerilor D-vs de afaceri drept cadouri speciale sau pot fi utilizate pentru decorarea birourilor si a spatiilor D-vs de prezentare.

In cazul in care sunteti interesata, va putem prezenta gama noastra de produse direct, la sediul firmei D-vs sau sub forma de fotografii prin e-mail.

VIZITATI siteul www. bungust.ro

Cu stima,

Amalia Dumitrescu,
Director Comercial.

Tel.: 0724.233.112; 0743.031.595.
Din Gura in Gura